L’assemblea de militants del PSC del Vendrell aposta pel grup parlamentari propi al Congrés

Alguns integrants de la nova executiva del PSC del Vendrell encapçalats per Isidre Aymerich

Alguns integrants de la nova executiva del PSC del Vendrell, encapçalats per Isidre Aymerich, en una roda de premsa

La proposta de resolució de l’assemblea socialista també fa una clara defensa de l’estat del benestar com a eina de cohesió social i defensa dels drets socials bàsics.

L’assemblea de militants de l’agrupació socialista del Vendrell ha aprovat una resolució on demana una redefinició de les relacions amb el PSOE i aposta per configurar un grup parlamentari propi al Congrés dels Diputats ‘amb l’objectiu de defensar millor els interessos del territori al qual representem i la seva societat’ es pot llegir en la proposta.

El text també fa una encesa defensa de l’Estat del Benestar. D’aquesta manera, el socialisme vendrellenc demana que cal ‘encetar una major activitat política en l’àmbit del dret a l’habitatge, la pobresa, l’exclusió social i les necessitats alimentàries. Prestar especial atenció a la continuïtat de les prestacions a les persones en situació d’atur, la defensa de la universalitat de la sanitat i de l’educació, oposant-nos amb fermesa als atacs i a les propostes de les lleis com la impulsada pel ministre Wert per retrògrada, anticatalanista i per no fomentar la igualtat d’oportunitats’.

La proposta de resolució conté un total de 7 punts on destaca la demanda d’avançar clarament cap a un estat federal, establir una gran aliança d’esquerres per ser alternativa real de govern i incidir en la renovació i democràcia interna per fomentar el debat i la participació en la presa de decisions.

El Vendrell, 1 de març de 2013

Anuncios

Acerca de pscvendrell

Treballem per millorar la nostre vila. Aquest espai vol ser un lloc de debat plural i participatiu obert a tots els vendrellencs i vendrellenques. També ens pots trobar a twitter @PSCVendrell i a Facebook, o a la pàgina web www.marticarnicer.cat i a elvendrell.socialistes.cat
Esta entrada fue publicada en Catalunya, El Vendrell, Política general, Política local, Polítiques socials y etiquetada , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s