El PSC del Vendrell considera necessària la convocatòria d’un Congrés Extraordinari

Isidre aymerich

El PSC del Vendrell considera necessària la convocatòria d’un Congrés Extraordinari que impulsi els canvis organitzatius i del missatge del PSC per recuperar la vocació de força majoritària i de govern a Catalunya.

L’actual direcció del PSC va iniciar l’any 2011 un nou projecte polític en el pitjor context inimaginable i ha aconseguit definir línies estratègiques i marcar un perfil propi; com defensar una tercera via per solucionar el conflicte identitari, convèncer al PSOE de la necessària reforma constitucional per a Espanya per construir un nou marc de convivència i la permanent defensa de la justícia social i dels drets de la ciutadania. A més, també ha estat la primera formació de govern a impulsar les primàries reglamentades com a fórmula d’elecció dels candidats del partit.

Tot i la feina feta, des del PSC del Vendrell considerem que no ens podem conformar amb ser els representants polítics d’una part de la societat, ni d’unes comarques del país. El 14% dels vots a les darreres eleccions catalanes i europees no són suficients per al nostre objectiu de ser un partit de govern, però sí ens dóna una plataforma de vots ideològicament fidel sobre la que continuar construint el nou projecte.

Al PSC hem de ser capaços de superar les nostres contradiccions internes, ser inclusius, i enfortir la nostra implantació territorial per poder ser creïbles. Això donaria claredat al nostre missatge i ens ajudaria a guanyar en convicció i en confiança.

En aquests moments cal ser proactius i aconseguir tornar a canalitzar a través nostre les demandes de canvi i justícia social que reclama la societat. El PSC del Vendrell demanarà als òrgans responsables del partit la convocatòria d’un Congrés Extraordinari que impulsi els canvis organitzatius i en el missatge fins aconseguir tenir el ressò i el suport social que històricament el PSC ha tingut. La nostra ambició és ser majoritaris per construir un país modern on imperin la justícia social, la igualat i els drets de tota la ciutadania.

El Vendrell, 4 de juny de 2014

Anuncios

Acerca de pscvendrell

Treballem per millorar la nostre vila. Aquest espai vol ser un lloc de debat plural i participatiu obert a tots els vendrellencs i vendrellenques. També ens pots trobar a twitter @PSCVendrell i a Facebook, o a la pàgina web www.marticarnicer.cat i a elvendrell.socialistes.cat
Esta entrada fue publicada en Catalunya, El Vendrell, Eleccions, Espanya, Política general, Societat y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s